Bønder på vinterferie

Som jeg har fortalt tidligere, så må man være på jobb 365 dager i året når man har husdyr – og vi trenger selvsagt fri en gang i blant. Det er derimot ikke så enkelt å få tak i landbruksvikarer, men vi er heldige, og har både familie og bekjente som stiller opp for oss slik at vi får noen fridager av og til.

Når vi har fri, liker vår familie å reise til fjells. På denne bloggen vil det derfor også komme noen innlegg om friluftsliv; skiturer, gåturer i fjellet og fisketurer.

Vinterferien ble innledet med en langhelg på fjellet. Det er herlig å kunne suse innover viddene i vakker natur og slående stillhet – bortsett fra at stillheten ble avbrutt av et rop fra en av gutta som gjerne ville ha vann, og så kom det et rop om «løype» fra en som trente til Birken, og nok et rop om «løype», denne gangen fra en som suste forbi med bikkja på tvers i skiløypa…… men hvis jeg ser bort fra dette…… så er det nydelig med stillheten som er på fjellet. Jeg samler overskudd av å gå på ski innover viddene i vakker natur, i nypreparerte løyper med perfekte smurte ski, sola som varmer i kinnene og fjelltoppene som lyser hvite mot den knall blå himmelen – det er balsam for sjelen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s